Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Catalunya F.C. (487178) - BmSur Deportivo (490087) » 732673963: T76/J5/VI

Liga 732673963 Información oficial sobre el partido 732673963 en Hattrick

29.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VI.459 (14777)

Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 2 - 1 BmSur Deportivo Alineación oficial del equipo 'BmSur Deportivo' en el partido
0 - 1 José Luis Díez (81')
Ritchie Wogan (82') 1 - 1
Bruno Preukschat (90') 2 - 1
Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 2 - 1 BmSur Deportivo Alineación oficial del equipo 'BmSur Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlètic Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlètic Catalunya F.C.' en el partido 7 - 0 BmSur Deportivo Alineación oficial del equipo 'BmSur Deportivo' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Catalunya F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Ritchie Wogan facilitava les coses al Catalunya amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Catalunya prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Bruno Preukschat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ramón María Goenaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Arniel Pagpaguitan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 22, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Arniel Pagpaguitan sempre els tira per la dreta i en Joaquín Aramburu, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jacobo Domínguez va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Gerhard De Coninck va xutar a fora.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karl Rohringer va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Catalunya es va veure beneficiat per la polèmica al minut 36, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Arniel Pagpaguitan va relliscar al moment de fer el xut i el porter Joaquín Aramburu no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Jacobo Domínguez que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacobo Domínguez de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BmSur Deportivo

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Luis Díez va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BmSur va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Steen Smith, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Johannes Leib per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 90, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Johannes Leib de BmSur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.