Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caipirinha F.C. (1430965) - Unió Esportiva Atletic Amistat (433927) » 732672471: T76/J10/VI

Liga 732672471 Información oficial sobre el partido 732672471 en Hattrick

03.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 10 / VI.432 (14750)

Caipirinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Caipirinha F.C.' en el partido 1 - 2 Unió Esportiva Atletic Amistat Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Atletic Amistat' en el partido
1 - 0 Disvandis San Martín (2')
1 - 1 Evangelino da Rosa (35')
1 - 2 Paco Herráiz (61')
Caipirinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Caipirinha F.C.' en el partido 1 - 2 Unió Esportiva Atletic Amistat Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Atletic Amistat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caipirinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Caipirinha F.C.' en el partido 2 - 0 Unió Esportiva Atletic Amistat Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva Atletic Amistat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caipirinha F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eliezer Pinedo per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Toby Collins va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Andima Ixurria es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Adel Maignan no va ser aprofitada per en 卢 (lu) 业 (Ye) que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Caipirinha va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Loris Basso Ricci la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Unió Esportiva Atletic Amistat

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Disvandis San Martín va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 2. 1-0.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador visitant Evangelino da Rosa va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 35 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Paco Herráiz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Amistat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Paolo Gogliucci des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Bruno Braüner va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Baltazár Čačala, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Paco Herráiz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Paco Herráiz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.