Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratafia i carquinyolis (1438264) - Fonament Profund (1366624) » 732672293: T76/J7/VI

Liga 732672293 Información oficial sobre el partido 732672293 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.429 (14747)

Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 2 - 4 Fonament Profund Alineación oficial del equipo 'Fonament Profund' en el partido
Paolo Yunkisapa (6') 1 - 0
1 - 1 Jason Young (16')
1 - 2 Leonardo José Aramari (24')
Arnold Danihel (47') 2 - 2
2 - 3 Dagmar Vanaken (80')
2 - 4 Abang Saifuddin Sabri (83')
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 2 - 4 Fonament Profund Alineación oficial del equipo 'Fonament Profund' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 0 - 3 Fonament Profund Alineación oficial del equipo 'Fonament Profund' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratafia i carquinyolis

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del carquinyolis. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Paolo Yunkisapa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Eero Äystö estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Arnold Danihel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): carquinyolis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Arnold Danihel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnold Danihel de carquinyolis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Evaristo Teixeira Filipe de carquinyolis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fonament Profund

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Als 16 minuts de partit, Jason Young de Fonament va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Leonardo José Aramari es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Dagmar Vanaken que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abang Saifuddin Sabri va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Abang Saifuddin Sabri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Artur Korczak sol davant la porteria al minut 7, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lazar Kolibáč es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abang Saifuddin Sabri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Benjamin Pisani va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Žakas Gudlekis de Fonament es va guanyar la targeta groga merescudament.