Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratafia i carquinyolis (1438264) - kanuti k.i (1435463) » 732672270: T76/J2/VI

Liga 732672270 Información oficial sobre el partido 732672270 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.429 (14747)

Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 1 - 3 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
Bolesław Myszor (5') 1 - 0
1 - 1 Ramón Pardo (19')
1 - 2 Ramón Pardo (21')
1 - 3 Marek Miętkiewicz (89')
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 1 - 3 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 0 - 3 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratafia i carquinyolis

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de carquinyolis eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Bolesław Myszor va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Paolo Yunkisapa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de carquinyolis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván Utribe va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): carquinyolis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Bolesław Myszor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Germain Veyrac.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Iván Utribe de carquinyolis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

kanuti k.i

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ramón Pardo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, kanuti es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ramón Pardo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Marek Miętkiewicz va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a kanuti.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Andreas Stjernskär va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El kanuti creava perill des de la dreta al minut 15, però en Gavin Kempner, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marek Miętkiewicz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el kanuti va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bandara Amerasekera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marek Miętkiewicz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Andreas Stjernskär quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gavin Kempner, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ramón Pardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Davide Iennaco de kanuti va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohammad Derakhshan de kanuti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.