Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foreros flores (1367091) - SabuesodeBaviera (1601943) » 732672211: T76/J1/VI

Liga 732672211 Información oficial sobre el partido 732672211 en Hattrick

01.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VI.428 (14746)

Foreros flores Alineación oficial del equipo 'Foreros flores' en el partido 1 - 3 SabuesodeBaviera Alineación oficial del equipo 'SabuesodeBaviera' en el partido
Antonio Losada Pastor (5') 1 - 0
1 - 1 Pálmi Hreimsson (21')
1 - 2 Marshall Norton (35')
1 - 3 Gianni Montalti (44')
Foreros flores Alineación oficial del equipo 'Foreros flores' en el partido 1 - 3 SabuesodeBaviera Alineación oficial del equipo 'SabuesodeBaviera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foreros flores Alineación oficial del equipo 'Foreros flores' en el partido 3 - 1 SabuesodeBaviera Alineación oficial del equipo 'SabuesodeBaviera' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foreros flores

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Antonio Losada Pastor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Foreros Ivan Pápež quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Kari Uusi-Pohjola va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Foreros va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Raymond Mildenberger va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kari Uusi-Pohjola de Foreros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabrizio Di Tullio de Foreros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SabuesodeBaviera

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Pálmi Hreimsson de SabuesodeBaviera va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): SabuesodeBaviera agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marshall Norton amb mestria.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Gianni Montalti de SabuesodeBaviera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SabuesodeBaviera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stanisław Bondarewski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Julio Sánchez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Garoe Iturralde González es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.