Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDZ-DITER ZAFRA (1335564) - Cachopo Team (797321) » 732671518: T76/J9/VI

Liga 732671518 Información oficial sobre el partido 732671518 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VI.415 (14733)

CDZ-DITER ZAFRA Alineación oficial del equipo 'CDZ-DITER ZAFRA' en el partido 2 - 1 Cachopo Team Alineación oficial del equipo 'Cachopo Team' en el partido
Fernando Pérez Mínguez (8') 1 - 0
Giovanni Frisina (21') 2 - 0
2 - 1 Ben Joseph (69')
CDZ-DITER ZAFRA Alineación oficial del equipo 'CDZ-DITER ZAFRA' en el partido 2 - 1 Cachopo Team Alineación oficial del equipo 'Cachopo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDZ-DITER ZAFRA Alineación oficial del equipo 'CDZ-DITER ZAFRA' en el partido 2 - 0 Cachopo Team Alineación oficial del equipo 'Cachopo Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDZ-DITER ZAFRA

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): CDZ-DITER s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Fernando Pérez Mínguez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CDZ-DITER va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giovanni Frisina progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Egbert van Voolen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CDZ-DITER.
  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Pérez Mínguez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Piatrok Haradzenski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Pérez Mínguez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Pedro Carrasco gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Egbert van Voolen de CDZ-DITER va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cachopo Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El porter de Cachopo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ben Joseph va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krystian Knapczyk de Cachopo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.