Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mega Star FC (1370680) - breonidas team (311606) » 732671090: T76/J1/VI

Liga 732671090 Información oficial sobre el partido 732671090 en Hattrick

01.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VI.408 (14726)

Mega Star FC Alineación oficial del equipo 'Mega Star FC' en el partido 3 - 0 breonidas team Alineación oficial del equipo 'breonidas team' en el partido
Anthony Meredith (33') 1 - 0
Yorick Malbec (83') 2 - 0
Luca Knorre (85') 3 - 0
Mega Star FC Alineación oficial del equipo 'Mega Star FC' en el partido 3 - 0 breonidas team Alineación oficial del equipo 'breonidas team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mega Star FC Alineación oficial del equipo 'Mega Star FC' en el partido 5 - 0 breonidas team Alineación oficial del equipo 'breonidas team' en el partido
Tiene mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mega Star FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Mega va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Anthony Meredith va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Gabriel Mull va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mega, Yorick Malbec, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luca Knorre va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Anthony Meredith va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mega se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Anthony Meredith arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Fernando García Barberá, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ernesto Paños al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mihai Boştină va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Edgar Suescún gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ernesto Paños va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anthony Meredith va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihai Boştină de Mega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

breonidas team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Amir Ardaña que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Aniceto Carnes quasi aconsegueix empatar per breonidas al minut 71, però Károly Rácz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Aniceto Carnes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Károly Rácz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.