Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patajullos (1435836) - FC Almagarinos (1582221) » 732667532: T76/J7/VI

Liga 732667532 Información oficial sobre el partido 732667532 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.344 (14662)

Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 1 - 2 FC Almagarinos Alineación oficial del equipo 'FC Almagarinos' en el partido
Ramón Cimbor (17') 1 - 0
1 - 1 Marcel Zick (35')
1 - 2 Silvio Muratori (43')
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 1 - 2 FC Almagarinos Alineación oficial del equipo 'FC Almagarinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patajullos Alineación oficial del equipo 'Patajullos' en el partido 2 - 2 FC Almagarinos Alineación oficial del equipo 'FC Almagarinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patajullos

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 17 minuts, Ramón Cimbor va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Cimbor va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Rachad Ghissassi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Babiano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Patajullos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Mircea Hanţiu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 42, tothom va saber perquè en Ramón Cimbor era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 el Patajullos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Martín Díaz no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Jan Jasiecki va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Patajullos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Javier Ángel Zubieta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Michelangelo Censori de Patajullos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Pedro Babiano de Patajullos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Almagarinos

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Marcel Zick per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Almagarinos va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Silvio Muratori va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Almagarinos van sortir al contraatac al minut 40, però Titus Branbrink va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Silvio Muratori, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Almagarinos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Titus Branbrink després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guadalupe Alvarado va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Almagarinos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en David Vásquez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.