Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Pobla de Cérvoles (794346) - Locos sin Gloria Team (1338690) » 732665544: T76/J14/VI

Liga 732665544 Información oficial sobre el partido 732665544 en Hattrick

31.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 14 / VI.308 (14626)

U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido 0 - 1 Locos sin Gloria Team Alineación oficial del equipo 'Locos sin Gloria Team' en el partido
0 - 1 Carlos Rebolledo (70')
U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido 0 - 1 Locos sin Gloria Team Alineación oficial del equipo 'Locos sin Gloria Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Pobla de Cérvoles Alineación oficial del equipo 'U.E. Pobla de Cérvoles' en el partido 0 - 1 Locos sin Gloria Team Alineación oficial del equipo 'Locos sin Gloria Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Pobla de Cérvoles

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Cérvoles van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Curd Pistracher no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cérvoles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Curd Pistracher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Curd Pistracher després que el jugador de Cérvoles li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Locos sin Gloria Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cérvoles. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Rebolledo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gloria F.c es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Kornelius Marck ja els havia advertit que el porter contrari, en Mauricio Kempes, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Gloria F.c tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Oliver Hirschberger ho va intentar al minut 32 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Carlos Rebolledo era fer passades de llarga distància. Al minut 37 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Damião Miranda Costa però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gloria F.c a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Santi Mendes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Roberto Saura González de Gloria F.c va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.