Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brote C.F. (30532) - Real Troyagus C.F. (778833) » 732663359: T76/J13/VI

Liga 732663359 Información oficial sobre el partido 732663359 en Hattrick

24.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 13 / VI.269 (14587)

Brote C.F. Alineación oficial del equipo 'Brote C.F.' en el partido 5 - 1 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
0 - 1 Ignacio Pons (20')
José Morales (31') 1 - 1
Edmundo Espleda (48') 2 - 1
Joaquín Buron Cuadrado (51') 3 - 1
Joaquín Buron Cuadrado (57') 4 - 1
José Morales (73') 5 - 1
Brote C.F. Alineación oficial del equipo 'Brote C.F.' en el partido 5 - 1 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brote C.F. Alineación oficial del equipo 'Brote C.F.' en el partido 2 - 0 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brote C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 31 i semblava que Brote desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte José Morales va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats van embogir quan en Edmundo Espleda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Brote.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joaquín Buron Cuadrado es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joaquín Buron Cuadrado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Brote.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Brote va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Morales progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Radosław Kostrz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Santi Burón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Brote se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Borja Almunia de Brote amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Troyagus C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Troyagus es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ignacio Pons es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Urquijo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Troyagus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santiago Urquijo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Urquijo.