Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galfer-team (315468) - Força Roja (797192) » 732662367: T76/J4/VI

Liga 732662367 Información oficial sobre el partido 732662367 en Hattrick

22.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VI.252 (14570)

Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 2 - 2 Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido
Romuald Leroy (10') 1 - 0
1 - 1 Xelasio Espeteira (11')
1 - 2 Luis Marchena (19')
Allard Tempelman (57') 2 - 2
Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 2 - 2 Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galfer-team Alineación oficial del equipo 'Galfer-team' en el partido 0 - 1 Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galfer-team

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Galfer-team va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Romuald Leroy, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Allard Tempelman va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Galfer-team empatava el partit, 2 a 2, al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Galfer-team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Allard Tempelman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Galfer-team enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anacleto Foncillas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Galfer-team van sortir al contraatac al minut 87, però Anacleto Foncillas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Galfer-team van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Sven Vosse no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Argi Adristegi de Galfer-team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Čolović de Galfer-team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79 en Daniel Eizaga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Força Roja

Goles Goles

  • 105 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 11, Luis Marchena va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Xelasio Espeteira, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): En Luis Marchena va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 19. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Força van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gian Luca Correzzola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pep Picó de Força amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.