Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salesemen F.C (797341) - Sporting da Pallota (1370066) » 732660489: T76/J10/VI

Liga 732660489 Información oficial sobre el partido 732660489 en Hattrick

03.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 10 / VI.218 (14536)

Salesemen F.C Alineación oficial del equipo 'Salesemen F.C' en el partido 0 - 2 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
0 - 1 Sylvain Houlmann (39')
0 - 2 Valéry Focquaert (71')
Salesemen F.C Alineación oficial del equipo 'Salesemen F.C' en el partido 0 - 2 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salesemen F.C Alineación oficial del equipo 'Salesemen F.C' en el partido 0 - 1 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salesemen F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Danushka Bandāra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gian Franco Crapitz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Salesemen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Luis Riba des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kevin Maaß va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Salesemen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Barrenechea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salesemen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Carlos Jordo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Salesemen va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en János Mihăilă la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Calixto Olivier de Salesemen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Barrenechea de Salesemen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting da Pallota

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): José Antonio Irujo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sylvain Houlmann va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 39.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Valéry Focquaert va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Sporting gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Joni Sulavuori, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Valéry Focquaert al minut 33 semblava entrar, però Maor 'Prime' Wald va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Longoria després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Maor 'Prime' Wald va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Maor 'Prime' Wald va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antonio Macedonia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jorge Fraj va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 58 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.