Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oscurin f.c. (1338309) - Sporting Pradairo (485750) » 732659138: T76/J9/VI

Liga 732659138 Información oficial sobre el partido 732659138 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / VI.194 (14512)

Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido 1 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
Odon Orue (66') 1 - 0
Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido 1 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido 2 - 0 Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oscurin f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Corria el minut 66 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Odon Orue, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Odon Orue va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Icis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Abdullah Kaleel El-Shareef, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Oscurin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abdullah Kaleel El-Shareef, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bronisław Krysa de Oscurin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Pradairo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergio Ederra va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El Sporting va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Javier Aburuza la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Sporting van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Aburuza no va ser gens encertat.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Iván Vesga per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.