Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Tarraco (1462532) - El Otro Sporting (490065) » 732656903: T76/J10/VI

Liga 732656903 Información oficial sobre el partido 732656903 en Hattrick

03.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 10 / VI.154 (14472)

Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido 3 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
Juan Torre Roxas (18') 1 - 0
1 - 1 Sergio Santillana (31')
Mathias Leuthardt (36') 2 - 1
Mathias Leuthardt (44') 3 - 1
3 - 2 Josep Saguer (75')
Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido 3 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Tarraco Alineación oficial del equipo 'Racing Tarraco' en el partido 2 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Tarraco

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Juan Torre Roxas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 36, en Taylor Orville del Tarraco va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Mathias Leuthardt que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mathias Leuthardt va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tarraco, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ambrosio Anido-Milleiro del Tarraco ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jaume Grogués, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Taylor Orville va rematar alt.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Murillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaume Grogués de Tarraco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Otro Sporting

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Josep Saguer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sergio Santillana va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 31.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Josep Saguer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Josep Saguer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Guido Rieben, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Cebericha no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Iosif Delimpasis va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Guido Rieben va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Dimitar Kovachev que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.