Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Panteras de Ronda (1366560) - Pájaros Volanteros CF (798668) » 732656222: T76/J7/VI

Liga 732656222 Información oficial sobre el partido 732656222 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.142 (14460)

Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 3 - 3 Pájaros Volanteros CF Alineación oficial del equipo 'Pájaros Volanteros CF' en el partido
Gasparas Gorožankinas (3') 1 - 0
Nathanaël Humeau (27') 2 - 0
2 - 1 Gheorghe-Marin Palaghiu (35')
2 - 2 Eduíno Nóbrega (39')
Gasparas Gorožankinas (40') 3 - 2
3 - 3 Juan Luis Aburto (47')
Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 3 - 3 Pájaros Volanteros CF Alineación oficial del equipo 'Pájaros Volanteros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido 2 - 3 Pájaros Volanteros CF Alineación oficial del equipo 'Pájaros Volanteros CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Gasparas Gorožankinas va donar a Panteras un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Panteras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nathanaël Humeau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gasparas Gorožankinas era molt més ràpid que el defensa 薛 (Xue) 淮彬 (Huaibin). Al minut 40, el jugador de Panteras va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Gasparas Gorožankinas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Pájaros Volanteros CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): 薛 (Xue) 淮彬 (Huaibin) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de PJV, Gheorghe-Marin Palaghiu, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Eduíno Nóbrega de PJV va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Juan Luis Aburto va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panteras. La jugada d'estratègia del PJV per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eduíno Nóbrega va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Cristóbal Marti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Glenn Bertelsen de PJV, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Gheorghe-Marin Palaghiu va estar a punt de posar per davant a PJV amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bodo Gehm va impedir un gol cantat.