Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tæmæˈzɪɣt (778204) - J.NAVARRO (1365691) » 732656033: T76/J2/VI

Liga 732656033 Información oficial sobre el partido 732656033 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.139 (14457)

tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 1 - 3 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
Ortlieb da Pozzo (20') 1 - 0
1 - 1 Walery Byrdy (39')
1 - 2 Ricardo Comor (52')
1 - 3 Ricardo Comor (53')
tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 1 - 3 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 0 - 1 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tæmæˈzɪɣt

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ortlieb da Pozzo al minut 20, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al RIF i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RIF va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ortlieb da Pozzo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Òscar Fluxà va deixar a Attila Börönte assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El RIF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Johannes Gamper va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RIF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zbigniew Golus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): RIF van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Stepan Sovenko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Johannes Gamper de RIF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

J.NAVARRO

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per J.NAVARRO va ser Walery Byrdy, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ricardo Comor que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 53, en 峻 (Shun) 原田 (Harada) del J.NAVARRO va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ricardo Comor que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en 峻 (Shun) 原田 (Harada) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ricardo Comor que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Walery Byrdy va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walery Byrdy.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Attila Börönte de J.NAVARRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.