Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

orelac_FS (1591039) - The Galacticos C.F (125895) » 732654313: T76/J5/VI

Liga 732654313 Información oficial sobre el partido 732654313 en Hattrick

29.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VI.108 (14426)

orelac_FS Alineación oficial del equipo 'orelac_FS' en el partido 4 - 2 The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido
Koen Laurijsen (18') 1 - 0
1 - 1 Antonio Alberto Hermigas (27')
Raffaele Mattiolo (40') 2 - 1
Leandro Mango (62') 3 - 1
3 - 2 Ambrosio Peláez (67')
Koen Laurijsen (88') 4 - 2
orelac_FS Alineación oficial del equipo 'orelac_FS' en el partido 4 - 2 The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
orelac_FS Alineación oficial del equipo 'orelac_FS' en el partido 6 - 1 The Galacticos C.F Alineación oficial del equipo 'The Galacticos C.F' en el partido
Tiene mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

orelac_FS

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Koen Laurijsen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. orelac_FS es posava per davant!
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raffaele Mattiolo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del orelac_FS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): orelac_FS va aconseguir el 3 - 1 quan Leandro Mango va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Koen Laurijsen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Leandro Mango! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Hakulinen va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant John James va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Koen Laurijsen de orelac_FS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Gasparel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ivar Gehrt va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gabriel Gasparel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Raffaele Mattiolo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però John James va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Gabriel Gasparel de orelac_FS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Galacticos C.F

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Berker Cenap va acabar en una passada genial cap al jugador de Galacticos Antonio Alberto Hermigas, que va marcar el 1 - 1.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ambrosio Peláez va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Galacticos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Guenter Zumsteg que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berker Cenap de Galacticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.