Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iceman Dükinho (1436791) - Real Club Adrivaro (992663) » 732654138: T76/J4/VI

Liga 732654138 Información oficial sobre el partido 732654138 en Hattrick

22.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / VI.105 (14423)

Iceman Dükinho Alineación oficial del equipo 'Iceman Dükinho' en el partido 1 - 1 Real Club Adrivaro Alineación oficial del equipo 'Real Club Adrivaro' en el partido
0 - 1 Víctor Calvino (27')
Giancarlo Minicucci (70') 1 - 1
Iceman Dükinho Alineación oficial del equipo 'Iceman Dükinho' en el partido 1 - 1 Real Club Adrivaro Alineación oficial del equipo 'Real Club Adrivaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iceman Dükinho Alineación oficial del equipo 'Iceman Dükinho' en el partido 4 - 0 Real Club Adrivaro Alineación oficial del equipo 'Real Club Adrivaro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iceman Dükinho

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Giancarlo Minicucci facilitava les coses al JJID amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Christian Contamine va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 214 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Giancarlo Minicucci quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a JJID! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Patric von Bergen de JJID no va ser gol per ben poc.
  • 214 Minuto 35 (Ocasión de penalti): JJID tenia un penal al seu favor al minut 35, però el porter va aturar el xut de Giancarlo Minicucci amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Josef Ryska, t'estimo!!!''
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Rómulo Berzal va estar a punt d'empatar per a JJID quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josef Ryska va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patric von Bergen de JJID amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giancarlo Minicucci de JJID va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Óscar Rodríguez de JJID va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Club Adrivaro

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Víctor Calvino va demostrar la seva experiència quan al minut 27 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Adrivaro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Carlos Caso va quedar-se sol davant el porter Henri Kankkunen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Víctor Calvino quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Henri Kankkunen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Adrivaro Maxime Leroy quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfredo Yeste Serrano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joan Malet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Malet de Adrivaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.