Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociacion de futbol Vallecas (48922) - Monarro'sTeam (1371896) » 732651721: T76/J2/VI

Liga 732651721 Información oficial sobre el partido 732651721 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / VI.62 (14380)

Asociacion de futbol Vallecas Alineación oficial del equipo 'Asociacion de futbol Vallecas' en el partido 1 - 5 Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido
Bennie Vries (12') 1 - 0
1 - 1 Alexandru Magdici (23')
1 - 2 Denner Guimarães (41')
1 - 3 Denner Guimarães (57')
1 - 4 Denner Guimarães (63')
1 - 5 Denner Guimarães (79')
Asociacion de futbol Vallecas Alineación oficial del equipo 'Asociacion de futbol Vallecas' en el partido 1 - 5 Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asociacion de futbol Vallecas Alineación oficial del equipo 'Asociacion de futbol Vallecas' en el partido 0 - 6 Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociacion de futbol Vallecas

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 12 i semblava que Asociacion desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Bennie Vries va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gaoussou Yatté va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Bennie Vries va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Monarro'sTeam

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Alexandru Magdici va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de MonarrosTeam Denner Guimarães va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Denner Guimarães de MonarrosTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 57 de partit.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Denner Guimarães de MonarrosTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Plamen Ginov és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Denner Guimarães perquè aconseguís el 1 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Callum Roberts va xutar magistralment una falta al minut 5 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fabian Graf von Zeppelin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): MonarrosTeam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vincenzo Mazzola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Kurtzio Krutzelegi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juanjo Elizaburu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandru Magdici de MonarrosTeam es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Sarfo de MonarrosTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.