Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aiete Hills Football Club (1436325) - Tenerife Celeste F.C (125329) » 732651041: T76/J1/VI

Liga 732651041 Información oficial sobre el partido 732651041 en Hattrick

01.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 1 / VI.50 (14368)

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 2 - 2 Tenerife Celeste F.C Alineación oficial del equipo 'Tenerife Celeste F.C' en el partido
0 - 1 Ingmar Schopf (44')
Sergio Nájera (59') 1 - 1
1 - 2 Henri Mustakivi (60')
Sergio Nájera (64') 2 - 2
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 2 - 2 Tenerife Celeste F.C Alineación oficial del equipo 'Tenerife Celeste F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 6 - 0 Tenerife Celeste F.C Alineación oficial del equipo 'Tenerife Celeste F.C' en el partido
Es un cenizo 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 59, Sergio Nájera de Football empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Nájera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Fernando Zapata va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Football.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Bolado va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Fernán da devesa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Zapata va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pablo Carrión de Football no va ser gol per ben poc.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gavriel Elkabets va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Zapata va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Football va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Zapata en un 1 contra 1 amb el porter Fernán da devesa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Fernán da devesa va fer una magnífica aturada al minut 50, tot i el bon llançament de falta de Ignacio Bolado.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Piotr Wykręt del Football ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tenerife Celeste F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ingmar Schopf de Tenerife es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 60, Raul Sprâncenatu va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Henri Mustakivi que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roelof Gezelle de Tenerife va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.