Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Rocafonda (1455760) - Ongi Etorri (1585373) » 732649891: T76/J7/VI

Liga 732649891 Información oficial sobre el partido 732649891 en Hattrick

13.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 7 / VI.29 (14347)

Athletic Rocafonda Alineación oficial del equipo 'Athletic Rocafonda' en el partido 2 - 2 Ongi Etorri Alineación oficial del equipo 'Ongi Etorri' en el partido
Cederick Vanrysselberghe (2') 1 - 0
1 - 1 Walter Guido Martínez Nesi (27')
Paco Garcifuentes (53') 2 - 1
2 - 2 Antonio Javier Ayora (78')
Athletic Rocafonda Alineación oficial del equipo 'Athletic Rocafonda' en el partido 2 - 2 Ongi Etorri Alineación oficial del equipo 'Ongi Etorri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Rocafonda Alineación oficial del equipo 'Athletic Rocafonda' en el partido 2 - 0 Ongi Etorri Alineación oficial del equipo 'Ongi Etorri' en el partido
Tiene un resultado normal 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Rocafonda

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cederick Vanrysselberghe, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rocafonda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Rocafonda va ser Paco Garcifuentes.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Joaquín Osea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Laurín Delgadillo va rematar alt.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Paco Garcifuentes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Gonzalo Castelló una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de 黄 (Huang) 嘉康 (Jiakang) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Laurín Delgadillo gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Joaquín Osea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rocafonda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laurín Delgadillo de Rocafonda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xavi Mortés de Rocafonda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ongi Etorri

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Walter Guido Martínez Nesi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Etorri va ser Antonio Javier Ayora, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sergio Roldán va fer una jugada per la banda esquerra, però Wilhelm Lernser va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Reno Guggisberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reno Guggisberg de Etorri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.