Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La patrulla F.C. (775190) - Lewutones (1579592) » 732647728: T76/J12/V

Liga 732647728 Información oficial sobre el partido 732647728 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / V.246 (5761)

La patrulla F.C. Alineación oficial del equipo 'La patrulla F.C.' en el partido 1 - 1 Lewutones Alineación oficial del equipo 'Lewutones' en el partido
0 - 1 Perico Asenjo (55')
Manuel Martínez (78') 1 - 1
La patrulla F.C. Alineación oficial del equipo 'La patrulla F.C.' en el partido 1 - 1 Lewutones Alineación oficial del equipo 'Lewutones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La patrulla F.C. Alineación oficial del equipo 'La patrulla F.C.' en el partido 0 - 2 Lewutones Alineación oficial del equipo 'Lewutones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La patrulla F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de patrulla eren letals, i Manuel Martínez va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): patrulla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Manuel Martínez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del patrulla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iván Eguizábal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lewutones

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, Lewutones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Perico Asenjo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Gedeon Dick va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nebi Kartal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lewutones Wacław Misiorowski quasi marca al minut 51 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gedeon Dick l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Roas Geuze de Lewutones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Lewutones va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Roger Salvans s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Roger Salvans va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gedeon Dick, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.