Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - Disc Serra Show F.C. (1462958) » 732646720: T76/J12/V

Liga 732646720 Información oficial sobre el partido 732646720 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / V.228 (5741)

Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 2 - 0 Disc Serra Show F.C. Alineación oficial del equipo 'Disc Serra Show F.C.' en el partido
Arnaldo 'Testigo Falso' Largo (20') 1 - 0
Rómulo Montalvo (35') 2 - 0
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 2 - 0 Disc Serra Show F.C. Alineación oficial del equipo 'Disc Serra Show F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 1 - 0 Disc Serra Show F.C. Alineación oficial del equipo 'Disc Serra Show F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Athletic

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Arnaldo 'Testigo Falso' Largo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 20 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Rómulo Montalvo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luis Alfajor, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Faustino Dapena va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Luis 'Villi' Guevara de Athletic va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Rómulo Montalvo es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miodrag Mereanu de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Disc Serra Show F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Serra van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 12 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tonio Sanavio, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Serra van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Marco Antonio Miura no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marc Mas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Serra, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Manuel Donvela va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Donvela va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Vincent Bürzle va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tonio Sanavio de Serra es va guanyar la targeta groga merescudament.