Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Azul de Entrevías (988099) - Nazio F.C. (1332366) » 732641232: T76/J12/V

Liga 732641232 Información oficial sobre el partido 732641232 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / V.130 (5643)

Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido 3 - 2 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
Jussi Vanhalakka (9') 1 - 0
1 - 1 José Luis Ortega Flores (13')
1 - 2 Levente Feldmann (27')
Borja Hribar (78') 2 - 2
Ronny Buedts (80') 3 - 2
Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido 3 - 2 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido 6 - 0 Nazio F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazio F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Azul de Entrevías

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Entrevías, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Jussi Vanhalakka per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 78. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Borja Hribar va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Ronny Buedts! Un inimaginable dribbling sobre 姚 (Yao) 存宙 (Cunzhou) va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 2 per a Entrevías.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Entrevías va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Behjat Bouguetaïb la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Behjat Bouguetaïb va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Claudio Granata va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ahmad bin Luqman va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Claudio Granata al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Behjat Bouguetaïb va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ronny Buedts va servir per deixar enrere el gegant 姚 (Yao) 存宙 (Cunzhou) al minut 90, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El Entrevías ho intentava per la dreta per mitjà de Behjat Bouguetaïb, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahmad bin Luqman.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacob Escanio de Entrevías va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nazio F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 en José Luis Ortega Flores va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Levente Feldmann de Nazio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Wai Hlaing Win quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nazio, l'equip va recuperar la pilota al minut 92 i va contraatacar. En Björn Wiwald va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Luis Ortega Flores s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wojciech Solich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.