Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Umpire FC (49200) - Tacto Rectal (437363) » 732641023: T76/J2/V

Liga 732641023 Información oficial sobre el partido 732641023 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / V.127 (5640)

Umpire FC Alineación oficial del equipo 'Umpire FC' en el partido 5 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
冯 (Feng) 泉晶 (Quanjing) (8') 1 - 0
1 - 1 Gabriël Varkas (20')
Truls Bruhn (61') 2 - 1
Wilson Valdéz (72') 3 - 1
Truls Bruhn (76') 4 - 1
Truls Bruhn (90') 5 - 1
Umpire FC Alineación oficial del equipo 'Umpire FC' en el partido 5 - 1 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Umpire FC Alineación oficial del equipo 'Umpire FC' en el partido 4 - 0 Tacto Rectal Alineación oficial del equipo 'Tacto Rectal' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umpire FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Umpire va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 冯 (Feng) 泉晶 (Quanjing) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Umpire contenien la respiració mentre en Truls Bruhn s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Wilson Valdéz va incrementar l'avantatge de Umpire amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Umpire. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Truls Bruhn xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): En Truls Bruhn va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Passaven 9 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Truls Bruhn va rematar alt.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Valerio Scano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Umpire va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Truls Bruhn va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Troels Busch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Andrea Crascì va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Pepe Ponce de Umpire va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tacto Rectal

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gabriël Varkas de Rectales va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raphael Di Rocco va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rémon Gérard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gary Wrath.