Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Ponferrada (1593293) - villanosdequebec (1580383) » 732641005: T76/J11/V

Liga 732641005 Información oficial sobre el partido 732641005 en Hattrick

10.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 11 / V.126 (5639)

U.D. Ponferrada Alineación oficial del equipo 'U.D. Ponferrada' en el partido 1 - 2 villanosdequebec Alineación oficial del equipo 'villanosdequebec' en el partido
0 - 1 Lovro Vican (62')
0 - 2 Mauro Utrera Prados (67')
Vladimír Klein (73') 1 - 2
U.D. Ponferrada Alineación oficial del equipo 'U.D. Ponferrada' en el partido 1 - 2 villanosdequebec Alineación oficial del equipo 'villanosdequebec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Ponferrada Alineación oficial del equipo 'U.D. Ponferrada' en el partido 2 - 0 villanosdequebec Alineación oficial del equipo 'villanosdequebec' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Ponferrada

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passava el minut 73 del matx, quan l'atent Vladimír Klein va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo De la Maza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Ponferrada per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Perry Mittendrein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ajnur Karaman de Ponferrada va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 64, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ponferrada va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ari Sigurhjartarson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Alfredo De la Maza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo De la Maza de Ponferrada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Krystian Łuczywek de Ponferrada va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eusebi Giner de Ponferrada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

villanosdequebec

Goles Goles

  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a villanosdequebec prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lovro Vican.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Vikram Naidu la va convertir en gol amb un remat de cap en Mauro Utrera Prados tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 67 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El villanosdequebec va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Atanas Arceo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 76, el villanosdequebec estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Enrique Gómez va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Gómez de villanosdequebec es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.