Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thurifera Fútbol Team (124242) - DeporBrion (798361) » 732639401: T76/J2/V

Liga 732639401 Información oficial sobre el partido 732639401 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / V.98 (5611)

Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 3 - 0 DeporBrion Alineación oficial del equipo 'DeporBrion' en el partido
Paco Elguezua (28') 1 - 0
Tom Farr (38') 2 - 0
柯 (Ke) 景霆 (Jingting) (48') 3 - 0
Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 3 - 0 DeporBrion Alineación oficial del equipo 'DeporBrion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Thurifera Fútbol Team Alineación oficial del equipo 'Thurifera Fútbol Team' en el partido 5 - 1 DeporBrion Alineación oficial del equipo 'DeporBrion' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thurifera Fútbol Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Paco Elguezua, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Tom Farr de Thurifera va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Thurifera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 柯 (Ke) 景霆 (Jingting) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aymane Zerouali va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aymane Zerouali de Thurifera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Sixto Tulio Gaitán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En 柯 (Ke) 景霆 (Jingting) es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Tom Farr gairebé va marcar per a Thurifera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

DeporBrion

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en José María Comas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Antti Vola va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Enrique Irizar va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Andrés Lucente va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jörg Wiesnet de DeporBrion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.