Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MendiLovers Fútbol Club (434919) - depor_centenario (1339921) » 732639239: T76/J4/V

Liga 732639239 Información oficial sobre el partido 732639239 en Hattrick

22.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 4 / V.95 (5608)

MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido 3 - 3 depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido
0 - 1 Guido Oderda (8')
0 - 2 Elvio Fantauzzo (9')
0 - 3 Elvio Fantauzzo (21')
Ezra Bet-Zuri (23') 1 - 3
Ezra Bet-Zuri (58') 2 - 3
Riccardo Omobono (84') 3 - 3
MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido 3 - 3 depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido 4 - 1 depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MendiLovers Fútbol Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Santiago de Flor la va rematar Ezra Bet-Zuri amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mendilover el 1 - 3.
  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Ezra Bet-Zuri de Mendilover va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Riccardo Omobono de Mendilover va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mendilover la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mendilover, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Guillermo Marín Martínez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Santiago de Flor va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 22 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mendilover va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillermo Marín Martínez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mendilover Theary Keo quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Santiago de Flor l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Theary Keo de Mendilover va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

depor_centenario

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Guido Oderda va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mendilover. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elvio Fantauzzo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Depor es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 9.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Bernadetas Valutskas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Depor, un peu providencial d'en Elvio Fantauzzo va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Juliusz Naruszewicz va estar a punt de posar per davant a Depor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adolfo Morganti va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elvio Fantauzzo.