Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Madrid CF (1366838) - Deportivo de Trevi (1578335) » 732637257: T76/J12/V

Liga 732637257 Información oficial sobre el partido 732637257 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / V.59 (5572)

Reial Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Reial Madrid CF' en el partido 0 - 1 Deportivo de Trevi Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Trevi' en el partido
0 - 1 Juan Castolo (82')
Reial Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Reial Madrid CF' en el partido 0 - 1 Deportivo de Trevi Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Trevi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reial Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Reial Madrid CF' en el partido 3 - 0 Deportivo de Trevi Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Trevi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Madrid CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andreu Navàs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Madrid va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Rodríguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Madrid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesc Josep d'Espona en un 1 contra 1 amb el porter Rafael González Cuenia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Paco López Gutiérrez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Martínez de Madrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo de Trevi

Goles Goles

  • 187 Minuto 82 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Deportivo va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 82 va arribar el 0 - 1 quan en Juan Castolo va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Deportivo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Cesare Strocchi va anar a parar a les mans del porter.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Juan Castolo ja els havia advertit que el porter contrari, en Anen Amororto, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Cesare Strocchi va servir per deixar enrere el gegant Francisco Martínez al minut 81, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.