Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONI (121347) - Keysers FC (491825) » 732636527: T76/J12/V

Liga 732636527 Información oficial sobre el partido 732636527 en Hattrick

17.08.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 12 / V.46 (5559)

ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 3 - 3 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
0 - 1 Teodor Olcina (12')
0 - 2 Pepe Zamanillo (15')
Abdon Payeras (23') 1 - 2
Abdon Payeras (56') 2 - 2
2 - 3 Henrik Stella (75')
Peter Svanbeck (89') 3 - 3
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 3 - 3 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 1 - 3 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
Tiene suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONI

Goles Goles

  • 108 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Josías Azañón és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Abdon Payeras perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdon Payeras, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ONI s'esgargamellaven dempeus per esperonar Peter Svanbeck que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ONI va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abdon Payeras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lars Tøgersen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Auxkin Oiharbil va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): ONI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Auxkin Oiharbil ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Txema Gil de Zúñiga de ONI va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el ONI va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Keysers FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Teodor Olcina va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pepe Zamanillo de Keysers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 15 de partit.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Henrik Stella de Keysers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Teodor Olcina de Keysers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Gustaf Sønderlund va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Marecek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Aidan Nicholas de Keysers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.