Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moholt Alle FK (1336281) - Real Mage C.F. (1459781) » 732633883: T76/J9/IV

Liga 732633883 Información oficial sobre el partido 732633883 en Hattrick

27.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 9 / IV.63 (3486)

Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 2 - 1 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
Saddam Al-Maliki (30') 1 - 0
Paco 'El Choco' Las Heras (37') 2 - 0
2 - 1 Rytas Vižikauskas (66')
Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 2 - 1 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido 1 - 0 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moholt Alle FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Saddam Al-Maliki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Moholt.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Moholt va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paco 'El Choco' Las Heras va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Egeo 'Mago' Merlot va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Giorgio Nickles, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Moholt Isart Comadran quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Enrico Rovatti l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Real va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Rytas Vižikauskas va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Jacques Nehmer va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Jean-Jacques Nehmer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Luis Valdivia Corral va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Real, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Jean-Jacques Nehmer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Lipót Lakics va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 65.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuliano Gaetti.