Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HR Fútbol Club (433800) - Las Canteras Beach (779085) » 732632684: T76/J3/IV

Liga 732632684 Información oficial sobre el partido 732632684 en Hattrick

15.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / IV.42 (3465)

HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 0 - 4 Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido
0 - 1 Marc Monsarrat (40')
0 - 2 Marc Monsarrat (54')
0 - 3 Felix Wallnöfer (73')
0 - 4 林 (Lin) 贤俊 (Xianjun) (83')
HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 0 - 4 Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 2 - 1 Las Canteras Beach Alineación oficial del equipo 'Las Canteras Beach' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HR Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, José Canal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Medina Aparicio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): HR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Guijo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): HR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Jordi Blanch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Flávio Gomes Costa i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a HR, però el xut de Enrique Maura va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Marcial Herreras de HR va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Las Canteras Beach

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Marc Monsarrat va marcar al minut 40 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canteras van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marc Monsarrat va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Felix Wallnöfer de Canteras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Canteras va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Frederic van Kempen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en 林 (Lin) 贤俊 (Xianjun) que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canteras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Johannes Klocker, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marc Monsarrat, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amarsanaa Berke.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Amarsanaa Berke de Canteras per doble groga al minut 74.