Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tottenham Toledo (1436780) - ^RaiDDeN^ (438053) » 732631742: T76/J6/IV

Liga 732631742 Información oficial sobre el partido 732631742 en Hattrick

06.07.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 6 / IV.25 (3448)

Tottenham Toledo Alineación oficial del equipo 'Tottenham Toledo' en el partido 3 - 1 ^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido
Oriol Amarilla (43') 1 - 0
1 - 1 Fabrizio Caldara (57')
Sorin Frenţescu (71') 2 - 1
Sergio Pulido Martín (89') 3 - 1
Tottenham Toledo Alineación oficial del equipo 'Tottenham Toledo' en el partido 3 - 1 ^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tottenham Toledo Alineación oficial del equipo 'Tottenham Toledo' en el partido 4 - 0 ^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tottenham Toledo

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Oriol Amarilla va donar a Tottenham un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Tottenham va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Sorin Frenţescu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Als 89 minuts, Sergio Pulido Martín va ampliar l'avantatge de Tottenham amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Isaac Granullas del Tottenham ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rok Žunkovič! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ranko Predikaka va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Carlos Ley va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Rok Žunkovič, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 224 Minuto 62 (Ocasión de penalti): En Sergio Pulido Martín va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 62, però el porter visitant Carlos Ley el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Carlos Ley va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

^RaiDDeN^

Goles Goles

  • 105 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Kelmen Dolagarai va descol·locar totalment la defensa contrària i Fabrizio Caldara no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de 任 (Ren) 安繁 (Anfan) va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Boldizsár Hornyák. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ^RaiDDeN^ van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 35 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mark Dunbar, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kelmen Dolagarai de ^RaiDDeN^ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabrizio Caldara de ^RaiDDeN^ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.