Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Caris de Astrid CF (1587831) - C.D. Lealtad (1587590) » 732631058: T76/J2/IV

Liga 732631058 Información oficial sobre el partido 732631058 en Hattrick

08.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 2 / IV.13 (3436)

Los Caris de Astrid CF Alineación oficial del equipo 'Los Caris de Astrid CF' en el partido 2 - 5 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
0 - 1 Lennart Hvid (19')
0 - 2 Adrià Pedró (35')
0 - 3 Federico Nardoni (43')
Asil Gaffur (48') 1 - 3
Rafa Fares (78') 2 - 3
2 - 4 Federico Nardoni (80')
2 - 5 Valerio Maniero (83')
Los Caris de Astrid CF Alineación oficial del equipo 'Los Caris de Astrid CF' en el partido 2 - 5 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Caris de Astrid CF Alineación oficial del equipo 'Los Caris de Astrid CF' en el partido 3 - 0 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Caris de Astrid CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Asil Gaffur de Astrid va demostrar les seves habilitats al minut 48 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El Astrid no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rafa Fares es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Asil Gaffur va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Félix Ezaval va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Xeremías de Luaces va ridiculitzar a en Federico Nardoni amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xeremías de Luaces va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Jaakko Jankkila va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 41 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Astrid va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Asil Gaffur va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Félix Ezaval va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Astrid Enrico Barbagli quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Eberhard Degold no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

C.D. Lealtad

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de CDL va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lennart Hvid, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrià Pedró de CDL va fer un bon esprint per escapar-se de Juul Plesman i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Federico Nardoni va marcar al minut 43 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Federico Nardoni de CDL va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 4 al marcador.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CDL eren letals, i Valerio Maniero va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 5 entrant des de la dreta.