Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Club del Topo (1415452) - CracKos Team (988006) » 732630444: T76/J3/IV

Liga 732630444 Información oficial sobre el partido 732630444 en Hattrick

15.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 3 / IV.2 (3425)

Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 5 - 2 CracKos Team Alineación oficial del equipo 'CracKos Team' en el partido
0 - 1 Pedro Alaminos (12')
0 - 2 Pedro Alaminos (17')
Rafael Moreno Rubio (30') 1 - 2
Kopano Masilo (32') 2 - 2
Jesús Galarraga (34') 3 - 2
Alphonse Gitonga (64') 4 - 2
Saurabh Ghosh (73') 5 - 2
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 5 - 2 CracKos Team Alineación oficial del equipo 'CracKos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido 5 - 1 CracKos Team Alineación oficial del equipo 'CracKos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Atlético van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Rafael Moreno Rubio en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kopano Masilo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 32.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Jesús Galarraga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Atlético es posava per davant!
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alphonse Gitonga es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Saurabh Ghosh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jesús Galarraga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alfredo Egocheaga i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Atlético, però el xut de Vadim Valyuk va sortir bastant desviat.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Edgar Villadiego, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

CracKos Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Pedro Alaminos va posar els visitants CracKos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Pedro Alaminos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 17, i va fer pujar el 0 - 2 per a CracKos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Alaminos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Alaminos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcel Pietrucha ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Andrés Corozo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damián Aguilar de CracKos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.