Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732628713

Liga 732628713 Información oficial sobre el partido 732628713 en Hattrick

06.07.2024 13:45:00

Three Ships Alineación oficial del equipo 'Three Ships' en el partido 2 - 1 Yejoots OS Alineación oficial del equipo 'Yejoots OS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Three Ships Alineación oficial del equipo 'Three Ships' en el partido 6 - 0 Yejoots OS Alineación oficial del equipo 'Yejoots OS' en el partido
Es un cenizo 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Three Ships

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Vito Franković, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TS es posava per davant!
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va premiar TS amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Elvis Soldić va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vinko Papec va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Mario Milutin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vito Franković va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Elvis Soldić va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Vito Franković va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TS.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): TS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lino Kudra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Milutin.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bruno Vukas després que el jugador de TS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Vito Franković de TS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Yejoots OS

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 19, en Nolan Juranov del Yejoots va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ljubo Šobot que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.