Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732612922

Liga 732612922 Información oficial sobre el partido 732612922 en Hattrick

29.06.2024 13:45:00

Nk Gradac 1989 Alineación oficial del equipo 'Nk Gradac 1989' en el partido 1 - 2 FC Lyon Zagreb Alineación oficial del equipo 'FC Lyon Zagreb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nk Gradac 1989 Alineación oficial del equipo 'Nk Gradac 1989' en el partido 2 - 0 FC Lyon Zagreb Alineación oficial del equipo 'FC Lyon Zagreb' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nk Gradac 1989

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Miljenko Žorž, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gradac es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gradac van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ozren Joković, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Gradac es va veure beneficiat per la polèmica al minut 32, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Angel Tzanev va relliscar al moment de fer el xut i el porter Boris Justsen no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Gradac ho intentava per la dreta per mitjà de Valon Gobec, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dalibor Šerić hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ali Mujkić va estar a punt d'empatar per a Gradac quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Boris Justsen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Miljenko Žorž de Gradac va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Lyon Zagreb

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de Lyon va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kévyn Dupin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): Lyon va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Kévyn Dupin va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lyon sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benjamin Seidler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lyon Vittorio Giosi quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eduard Lacy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lyon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Valente Vieira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Manuel Valente Vieira de Lyon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Lyon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Raphael Ngasongwa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hod Bar-Yaakov.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Antonio Velásquez de Lyon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.