Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732610785

Liga 732610785 Información oficial sobre el partido 732610785 en Hattrick

15.06.2024 13:45:00

Prljavi Alineación oficial del equipo 'Prljavi' en el partido 4 - 2 HNK Neva Alineación oficial del equipo 'HNK Neva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Prljavi Alineación oficial del equipo 'Prljavi' en el partido 4 - 1 HNK Neva Alineación oficial del equipo 'HNK Neva' en el partido
Tiene un resultado normal 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prljavi

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Prljavi s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Urrejola que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Prljavi contenien la respiració mentre en David Urrejola s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Prljavi s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Erik Balogh per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Dario 'Brzi' Cizarić de Prljavi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Antonio Lombardo hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Prljavi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Krsto Antolić en un 1 contra 1 amb el porter Sebastian Wołosiak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Velimir Mudronja de Prljavi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alcino Dores es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

HNK Neva

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Lars Einarsson el va rematar Gianni Brobst amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Henryk Szajter que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jonathan Losada, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Neva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lucas Ehmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): Després de 83 minuts, Lars Einarsson va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Luís Figueiredo el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Serikbay Baimbetov.