Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goleators (313188) - Ofiusa (120240) » 73258582: T17/J9/VII

Liga 73258582 Información oficial sobre el partido 73258582 en Hattrick

24.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VII.929 (38965)

riudarenas city Alineación oficial del equipo 'riudarenas city' en el partido 0 - 2 Futbol Club Colldecarrera Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Colldecarrera' en el partido
0 - 1 Albert Rigault (68')
0 - 2 Albert Treile (72')
riudarenas city Alineación oficial del equipo 'riudarenas city' en el partido 0 - 2 Futbol Club Colldecarrera Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Colldecarrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
riudarenas city Alineación oficial del equipo 'riudarenas city' en el partido 1 - 1 Futbol Club Colldecarrera Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Colldecarrera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

riudarenas city

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Rik De Pus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): riudarenas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alexander Kneipp va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pepe Pumarín va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jānis Stirna.

Futbol Club Colldecarrera

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Albert Rigault donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Johnny Aasen va anar a parar al cap de Albert Treile que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a FCC el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Auno Forström va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Auno Forström va estar a punt de posar per davant a FCC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Mascareñas va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Auno Forström va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): FCC va fer una substitució al minut 30. Jesse Vennonen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Genys Latvinskis.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En David Masagué de FCC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Català va prendre el seu rol al minut 71.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rosario Mazzini. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.