Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732584017

Liga 732584017 Información oficial sobre el partido 732584017 en Hattrick

08.06.2024 13:25:00

Druzhbai Alineación oficial del equipo 'Druzhbai' en el partido 4 - 2 The Maina Town Alineación oficial del equipo 'The Maina Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Druzhbai Alineación oficial del equipo 'Druzhbai' en el partido 2 - 1 The Maina Town Alineación oficial del equipo 'The Maina Town' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Druzhbai

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Druzhbai equilibrava la balança al minut 39. En Ivan Shentov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Druzhbai aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Anton Kotzev va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ivan Shentov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Druzhbai es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Lyuben Tzvetkov va incrementar l'avantatge de Druzhbai amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Druzhbai la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Krasimir Zarev per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrey Simeonov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Georgi Todorov de Druzhbai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Maina Town

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Maina va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Vladislav Atanasov.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Vladislav Atanasov va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Maina van seguir progressant per la banda dreta. Nikola Ankov va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.