Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732578419

Liga 732578419 Información oficial sobre el partido 732578419 en Hattrick

15.06.2024 13:25:00

Headhunters United Alineación oficial del equipo 'Headhunters United' en el partido 0 - 5 F.C. Stefany Alineación oficial del equipo 'F.C. Stefany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Headhunters United Alineación oficial del equipo 'Headhunters United' en el partido 0 - 7 F.C. Stefany Alineación oficial del equipo 'F.C. Stefany' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Headhunters United

F.C. Stefany

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Djoumbé Said va demostrar la seva experiència quan al minut 38 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Stefany l'avantatge per 0 - 2. Franz Pedersen Nielsen en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Djoumbé Said va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Franz Pedersen Nielsen va augmentar l'avantatge de Stefany a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Franz Pedersen Nielsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Aleks Panev de Stefany, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Stefany va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Djoumbé Said va quedar-se sol davant el porter Atanas Nenov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Franz Pedersen Nielsen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Filip Tomov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Atanas Nenov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Gökhan Neeracher va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.