Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732557919

Liga 732557919 Información oficial sobre el partido 732557919 en Hattrick

08.06.2024 13:20:00

kli logatec Alineación oficial del equipo 'kli logatec' en el partido 0 - 4 FC WhiteFangs Alineación oficial del equipo 'FC WhiteFangs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kli logatec Alineación oficial del equipo 'kli logatec' en el partido 1 - 1 FC WhiteFangs Alineación oficial del equipo 'FC WhiteFangs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,7 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kli logatec

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Bartol Pucko que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bartol Pucko va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Miran Petek aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastjan Kamnik de logatec va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC WhiteFangs

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de WhiteFangs va ser finalitzada des de l'esquerra per Bine Lovriha al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Matic Bajuk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Matic Bajuk va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Passaven 78 minuts quan en Lev Palček va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, el WhiteFangs va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Boštjan Grizold s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bine Lovriha. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Inko Temnikar de WhiteFangs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.