Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732536816

Liga 732536816 Información oficial sobre el partido 732536816 en Hattrick

22.06.2024 12:45:00

Malamut Aljaski & Buldog Francuski Alineación oficial del equipo 'Malamut Aljaski & Buldog Francuski' en el partido 1 - 6 Parti saans Alineación oficial del equipo 'Parti saans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Malamut Aljaski & Buldog Francuski Alineación oficial del equipo 'Malamut Aljaski & Buldog Francuski' en el partido 1 - 3 Parti saans Alineación oficial del equipo 'Parti saans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malamut Aljaski & Buldog Francuski

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Francuski no perdien la fe, i al minut 83 del partit, Antonio Albasini va marcar el 1 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Armin Šekarić de Francuski va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Benedek Kriska es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Parti saans

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Parti agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rinaldó Sükösd amb mestria.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de Berdibek Omurzakov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gordon Tarleton va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Parti Gordon Tarleton va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Moreno Pinella va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Parti va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miroslav Dubovecký, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Berdibek Omurzakov va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a Parti. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Rinaldó Sükösd va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ingo Rada va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miroslav Dubovecký, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Miroslav Dubovecký va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torbjörn Möllergård de Parti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Torbjörn Möllergård se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.