Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732536811

Liga 732536811 Información oficial sobre el partido 732536811 en Hattrick

15.06.2024 12:45:00

Parti saans Alineación oficial del equipo 'Parti saans' en el partido 3 - 3 Italia United. Alineación oficial del equipo 'Italia United.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Parti saans Alineación oficial del equipo 'Parti saans' en el partido 2 - 4 Italia United. Alineación oficial del equipo 'Italia United.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parti saans

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Miroslav Dubovecký de Parti, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Berdibek Omurzakov va acabar en una passada genial cap al jugador de Parti Benantzio Elbetea, que va marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Benantzio Elbetea va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Berdibek Omurzakov va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Jonathan Chirilli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Parti per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Berdibek Omurzakov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rinaldó Sükösd va superar els defenses rivals per velocitat al minut 55 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Omar Al Khouja va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Berdibek Omurzakov, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Italia United.

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 10 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vladimir Šainović de FCItalia. marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Nemanja Kuzmanović va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per FCItalia. en aconseguir el 3 - 2.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 83, quan Antonio Giaccio va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4 Nemanja Kuzmanović va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Martyn Tiley va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Martyn Tiley va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antonio Giaccio des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El FCItalia. creava perill des de la dreta al minut 26, però en Martyn Tiley, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vladimir Šainović desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Ediel Cristelli per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 54, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Gardosa de FCItalia. es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.