Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732535738

Liga 732535738 Información oficial sobre el partido 732535738 en Hattrick

01.06.2024 12:45:00

cudaci Alineación oficial del equipo 'cudaci' en el partido 1 - 4 FK Ostruznica Alineación oficial del equipo 'FK Ostruznica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cudaci Alineación oficial del equipo 'cudaci' en el partido 0 - 3 FK Ostruznica Alineación oficial del equipo 'FK Ostruznica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cudaci

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dušan Stamenković arribés a peus de Kosta Kushta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a cudaci el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konstantinos Tragkas.

FK Ostruznica

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Mihai Truşcă que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Strahinja Stajkovac va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 72 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Filip Šatník va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ostruznica i marcant el 1 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Pavel Karageorgiev va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Strahinja Stajkovac va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Mihai Truşcă quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Filip Ivić va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pavel Kerov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Strahinja Stajkovac, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.