Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732520468

Liga 732520468 Información oficial sobre el partido 732520468 en Hattrick

22.06.2024 12:25:00

Red Baron Alineación oficial del equipo 'Red Baron' en el partido 3 - 1 Reds 7 Alineación oficial del equipo 'Reds 7' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Baron Alineación oficial del equipo 'Red Baron' en el partido 2 - 2 Reds 7 Alineación oficial del equipo 'Reds 7' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Baron

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Giuseppe De Castris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Baron.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Baron va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Franco Bigatti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Baron va augmentar la diferència quan Antonio Buttafuoco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Mario Biancolilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Dino Stecca de Baron gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): El Baron va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Franco Bigatti la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ugo Maria Centocanti va intentar anar-se'n per velocitat al minut 85 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Reds 7

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Matteo Bartoli arribés a peus de Danilo Mina, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Reds el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 32 (Ocasión de falta): Després de 32 minuts, Raffaele Sacchini va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Carlo Pirondini el va poder desviar a córner.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rinaldo Baldisserotto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Raffaele Sacchini va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Raffaele Sacchini de Reds va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.