Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Berciana (437923) - ud.puçolB (776876) » 73250204: T17/J1/VII

Liga 73250204 Información oficial sobre el partido 73250204 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.902 (38938)

doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido 4 - 0 leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido
Alessio Martis (33') 1 - 0
Julio Andújar (38') 2 - 0
Jaros?aw Kuchcik (58') 3 - 0
Julio Andújar (82') 4 - 0
doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido 4 - 0 leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
doyara_sport SAD Alineación oficial del equipo 'doyara_sport SAD' en el partido 3 - 0 leon solo Alineación oficial del equipo 'leon solo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doyara_sport SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Alessio Martis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. doyara_sport es posava per davant!
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): doyara_sport va obtenir un penal al minut 38, que va llançar a la perfecció Julio Andújar. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jarosław Kuchcik va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Julio Andújar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a doyara_sport.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jerzy Ogrodnik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de doyara_sport se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a doyara_sport per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jarosław Kuchcik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wilhelmus Gootjes de doyara_sport va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerzy Ogrodnik.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessio Martis de doyara_sport va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Moisés Tamarit de doyara_sport va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Teodosio Rodríguez va entrar en el seu lloc.

leon solo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alessio Martis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jochen Arendorff estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): leon va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mathew Patchell.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Omer Oubellahcen de leon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Freek Kruijs de leon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Freek Kruijs va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.