Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732473353

Liga 732473353 Información oficial sobre el partido 732473353 en Hattrick

31.08.2024 12:20:00

Vegas Golden Knight Alineación oficial del equipo 'Vegas Golden Knight' en el partido 0 - 6 Brigitte Bardott Alineación oficial del equipo 'Brigitte Bardott' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vegas Golden Knight Alineación oficial del equipo 'Vegas Golden Knight' en el partido 1 - 1 Brigitte Bardott Alineación oficial del equipo 'Brigitte Bardott' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vegas Golden Knight

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Marco Sau va estar a punt d'empatar per a Golden quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gianrico Savoldini va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Di Re de Golden es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefano Iudica de Golden va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23 de partit, Stefano Iudica de Golden va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Brigitte Bardott

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Brigitte va ser finalitzada des de l'esquerra per Marco Cogoli al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mauro Ballerini va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del Brigitte va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vittorio Paciotti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Golden. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Corrado D'Affuso la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Brigitte es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 65.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Piercarlo Montaiuti la va rematar Marco Cogoli amb una magnífica volea que va fer pujar per a Brigitte el 0 - 5.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 90, en Roberto Fattor del Brigitte va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Patrizio Pighi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Roberto Fattor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Marco Cogoli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gian Luca Rovandi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roberto Fattor es va quedar sol davant del porter, al minut 91. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Moselli de Brigitte la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Fattor de Brigitte es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giovanni Arpaia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.