Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732472167

Liga 732472167 Información oficial sobre el partido 732472167 en Hattrick

10.08.2024 12:20:00

Bayer Ginosa Alineación oficial del equipo 'Bayer Ginosa' en el partido 2 - 4 Real Caldè Alineación oficial del equipo 'Real Caldè' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bayer Ginosa Alineación oficial del equipo 'Bayer Ginosa' en el partido 2 - 5 Real Caldè Alineación oficial del equipo 'Real Caldè' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer Ginosa

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Sergio Infantini va donar a Ginosa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Ginosa s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Gianrico Pane per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Ginosa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Romolo Mariconda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paolo Ponchione per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignazio Cravotta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 210 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Sergio Infantini tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Real Caldè

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Hyqmet Kacaj de Caldè va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tommy Cedrini per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alex Pritoni de Caldè va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Diego Bettetini que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Damiano Gagino va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Caldè va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tommy Cedrini es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Damiano Gagino va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.