Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732438181

Liga 732438181 Información oficial sobre el partido 732438181 en Hattrick

31.08.2024 12:20:00

Montelupo F. Club Alineación oficial del equipo 'Montelupo F. Club' en el partido 1 - 2 Magico Team Casteddu Alineación oficial del equipo 'Magico Team Casteddu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montelupo F. Club Alineación oficial del equipo 'Montelupo F. Club' en el partido 1 - 3 Magico Team Casteddu Alineación oficial del equipo 'Magico Team Casteddu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montelupo F. Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passava el minut 77 del matx, quan l'atent Clemente D'Imperio va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Montelupo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan William Brun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Montelupo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Graziano Bussetti va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 204 Minuto 75 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Montelupo. Rocco Bottani el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gigi Galetti de Montelupo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Magico Team Casteddu

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Casteddu va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lorenzo Beltran aconseguint el 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Casteddu va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fabio Frantellizzi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Georgi Zhotev de Casteddu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Saïd Abdessadik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Knodt Schall va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mauro Calabro va aconseguir desviar el seu xut a córner.